Reset Password

Your search results

Betingelser og vilkår

Vilkår og Betingelser

Rejsepakker.dk er en gratis service, hvor jeg forsøger at finde de bedste tilbud og sammensætte disse til en rejsepakke. Rejsespakker.dk er ikke et rejsebureau, her henvises blot til en række tilbud hos udbydere, som du kan vælge at gøre brug af. Der kan altså intet købes hos rejsepakker.dk. I nogle tilfælde kan virksomheden modtage kommission eller vederlag fra tredjepart.

Ansvarsfraskrivelse

  • Der kan ikke garanteres for indholdets nøjagtighed og relevans på hjemmesiden.
  • Priser for rejsepakker og lignende er generelt fundet fra det tidspunkt vi har oprettet rejsepakken, og som vi forsøger at dokumentere via screenshots. Da tilbuddene fra tredjepart ofte er tids- og/eller antalsbegrænsende, kan priserne variere fra det oplyste i rejsepakkerne. Jo ældre en rejsepakke er, desto større sandsynlighed er der for, at tilbuddet ikke længere er gældende. Før der bookes en rejse eller lignende anbefales det, at man tjekker priserne og indholdet grundigt ved den pågældende udbyder. Rejsepakker.dk kan ikke holdes ansvarlig for tilbuds nøjagtighed.
  • Rejsepakker.dk kan ikke holdes ansvarlig for indholdet, som kan tilgås via eksterne links.
  • Der taget forbehold for tastefejl og fejludregninger af pris.

Ved fejl, spørgsmål eller klager til en bestemt rejseaktivitet, bør henvendelser ske direkte til udbyderen. Kommer det til vores kendskab, at udbyder ikke kan overholde sine forpligtelser, eller på anden måde har handlet ulovligt, fjernes vores eksterne links til den pågældende udbyder.