Reset Password

4-stjernet all-inclusive ophold på Mallorca

, Spanien
Pris fra 4.639 kr.
Your search results
Gå til rejse deal

Vi har registreret ændringer i prisen siden denne rejsepakke er lavet d. 16-08-2017. I mange tilfælde kan dette dog være mindre udsving i prisen. Husk altid at tjekke om oplysningerne er korrekte ved de enkelte rejseleverandører, før du booker.

Beskrivelse

Vi har fundet denne super deal til Mallorca hvor du kan nyde dette fantastiske 4-stjernede hotel med all-inclusive. Fra kun 4.639 kr. pr. person får du fly, lufthavnstransport og hotel med all-inclusive! Hotellet har en fantastisk udsigt over havet og byder på imponerende buffet, hvor du roligt kan gå 2 gange. Heruderover byder hotellet på bl.a.:

  • 3 km til Magaluf
  • Flere swimmingpools
  • Spa center
  • Imponerende udsigt

Der kan flyves fra:

  • Billund
  • Aalborg
  • København

Se flere oplysninger på udbyders site.

Vi har lavet arbejdet for dig: Vi har fundet de billigste afgange uden unødige mellemlandinger og matchet det med perioder, hvor du får ekstra meget for pengene på ovenstående hotel. Du booker selv fly og hotel og sparer det dyre mellemled væk som der er ved traditionelle pakkeløsninger. Vi har fundet hotel- og flypriser manuelt og forsøger bedst mulig at holde priserne opdateret, men der kan være udsving fra den oplyste pris.

Øens fantastiske badestrande, historie og det varme vejr danner grunden for den perfekte ferie. Strandene på Mallorca spænder fra lange hvide sandstrande, til isolerede klippefyldte bugter. Hvis du er parat til at komme væk fra turistområderne, er det stadig mulig at finde små "private" strandområder hvor du kan nyde sandet mellem dine tær og havets brusen i fredfyldte omgivelser. Mallorca byder også på interessant arkitektur, f.eks. Alcudia Old Town som er en imponerende gammel by. På den anden side af den gamle bymur kan der oplevelse særdeles velbevarede bygningsværker hvor man kan gå på opdagelse i byens smalle gader.

Rejseinformation

Flyv fra København
Flyv fra Billund