Reset Password

All-inclusive 5-stjernet luksus i Tyrkiet

, Tyrkiet
Pris fra 3.097 kr.
Your search results

Beskrivelse

Dette er muligvis den billigste all-inclusive deal på 5-stjernet hotel du kan finde online! Vi har fundet denne All-inclusive rejse, hvor du i oktober kan bo på 5-stjernet luksushotel med all-inclusive i 7 dage for kun 3.097 kr. pr. person! Prisen er inkl. fly og lufthavnstransport! Hotellet er beliggende i en smuk bugt kun 3 km. fra byen Turgutries. Fra hotellet har du en imponerede udsigt over bugten og det ægæiske hav. Her kan du passende nyde din drink fra poolen, mens du tænker på hvad resten af Danmark mon laver hjemme i gråvejret.  Hotellet byder på bl.a.:

  • Flere poolområder bl.a.: én pool med vandratsjebaner og masser aktiviteter til børn, og et poolområde som er beliggende på “stille siden” hvor du kan slappe af i rolige omgivelser.
  • Lækkert spacenter med massage- og skønhedsbehandling
  • All-inclusive med imponerende mad.
  • Ligger på stranden hvor der er gratis liggestole og parasoller.
  • 3 km. til centrum af Turgutreis (busstoppested lige foran hotellet)
  • Fantastisk udsigt!

Vi har lavet arbejdet for dig: Vi har fundet de billigste afgange uden unødige mellemlandinger og matchet det med perioder, hvor du får ekstra meget for pengene på ovenstående hotel. Du booker selv fly og hotel og sparer det dyre mellemled væk som der er ved traditionelle pakkeløsninger. Vi har fundet hotel- og flypriser manuelt og forsøger bedst mulig at holde priserne opdateret, men der kan være udsving fra den oplyste pris.

Rejseinformation

Flyv fra København
Flyv fra Hamborg