Reset Password

All-inclusive rejse til Tyrkiet med havudsigt fra poolen!

, Tyrkiet
Pris fra 2.532 kr.
Your search results
Gå til hotel deal Gå til fly deal

Foreslået rejsetidspunkt: 01.09.2018 - 07.09.2018 -Se alternative rejsedatoer længere nede.

Vi har registreret ændringer i prisen siden denne rejsepakke er lavet d. 25-08-2017. I mange tilfælde kan dette dog være mindre udsving i prisen. Husk altid at tjekke om oplysningerne er korrekte ved de enkelte rejseleverandører, før du booker.

Beskrivelse

Er du til badeferie, all-inclusive og godt vejr, så skal du læse videre her. I denne rejsepakke har vi fundet denne super all-inclusive deal til Alanya inkl. fly og lufthavnstransport, hvor du i efteråret får usædvanlig meget for pengene. Dette lækre 4-stjernede hotel byder på bl.a.:

  • Værelser i lave bygninger i grønneomårder
  • Tæt på stranden
  • Stort poolområde med masser af aktiviteter.
  • All-inclusive: alle måltider, snacks og drikkevarer er betalt når i tager afsted.

Vi har lavet arbejdet for dig: Vi har fundet de billigste afgange uden unødige mellemlandinger og matchet det med perioder, hvor du får ekstra meget for pengene på ovenstående hotel. Du booker selv fly og hotel og sparer det dyre mellemled væk som der er ved traditionelle pakkeløsninger. Vi har fundet hotel- og flypriser manuelt og forsøger bedst mulig at holde priserne opdateret, men der kan være udsving fra den oplyste pris.

En perfekt kombination af kultur og afslapning.  Alanya er en perle på kanten af middelhavet og byder på mange historiske, kulturelle og ikke mindst afslappende oplevelser. Byen har et pulserende byliv, og med garanti for godt vejr det meste af året, er det er bestemt ikke overraskende at den charmerende by, er blevet et af danskernes foretrukne rejsemål. Alanya spænder bredt og her plads til personer i alle aldersgrupper.

Rejseinformation

Book selv rejsepakke: Du booker selv fly og hotel.