Reset Password

Billig ferie til Grækenland i efteråret

, Grækenland
Pris fra 2.849 kr.
Your search results
Gå til rejse deal

Vi har registreret ændringer i prisen siden denne rejsepakke er lavet d. 16-08-2017. I mange tilfælde kan dette dog være mindre udsving i prisen. Husk altid at tjekke om oplysningerne er korrekte ved de enkelte rejseleverandører, før du booker.

Beskrivelse

Tag til eventyrlige Kreta i efteråret på den perfekte efterårs get-away. I denne rejsepakke har vi fundet dette super tilbud fra Sunweb, hvor du kan flyve til Kreta for kun 2.849 kr. inkl. ophold på lækkert 3,5-stjernet hotel i 7 dage med lufthavnstransport. Vil du afsted i efterårsferien kan du få pakken for kun 4.379 kr med afrejse 14. oktober.  Lejlighedshotellet byder bl.a. på:

  • Udsigt over havet
  • Kort afstand til Malias livlige centrum
  • Mange gode restauranter i området.
  • Nyrenoverede og enkelt indrettede lejligheder.

Vi har lavet arbejdet for dig: Vi har fundet de billigste afgange uden unødige mellemlandinger og matchet det med perioder, hvor du får ekstra meget for pengene på ovenstående hotel. Du booker selv fly og hotel og sparer det dyre mellemled væk som der er ved traditionelle pakkeløsninger. Vi har fundet hotel- og flypriser manuelt og forsøger bedst mulig at holde priserne opdateret, men der kan være udsving fra den oplyste pris.

Rejseinformation

Flyv fra København
Flyv fra Hamborg