Reset Password

Billig ferie til Sunny Beach!

, Bulgarien
Pris fra 1.668 kr.
Your search results
Gå til rejse deal

Vi har registreret ændringer i prisen siden denne rejsepakke er lavet d. 15-08-2017. I mange tilfælde kan dette dog være mindre udsving i prisen. Husk altid at tjekke om oplysningerne er korrekte ved de enkelte rejseleverandører, før du booker.

Beskrivelse

Trænger du til at komme væk fra det danske sommervejr? Så skal du læse med her. Jeg har fundet denne ekstremt billige pakkerejse til Sunny Beach, hvor du kan rejse i august eller september. F.eks.: 7 dage i september for kun 1.668 kr. pr. person hvis I rejser 2 personer. Med i prisen er fly, hotel og lufthavnstransport. Hotellet byder på bl.a.:

  • ca. 1 km fra fantastisk sandstrand
  • Tæt på Flower street (Festgade)
  • lækkert poolområde med poolbar
  • God beliggenhed tæt på restauranter, caféer og natklubber.
  • Værelset/lejligheden byder på egen balkon og tekøkken

Vi har lavet arbejdet for dig: Vi har fundet de billigste afgange uden unødige mellemlandinger og matchet det med perioder, hvor du får ekstra meget for pengene på ovenstående hotel. Du booker selv fly og hotel og sparer det dyre mellemled væk som der er ved traditionelle pakkeløsninger. Vi har fundet hotel- og flypriser manuelt og forsøger bedst mulig at holde priserne opdateret, men der kan være udsving fra den oplyste pris.

Rejseinformation

Flyv fra København
Flyv fra Hamborg