Reset Password

Lækkert 4-stjernet ophold i Alanya inkl. fly

, Tyrkiet
Pris fra 2.300 kr.
Your search results
Gå til rejse deal

Vi har registreret ændringer i prisen siden denne rejsepakke er lavet d. 15-08-2017. I mange tilfælde kan dette dog være mindre udsving i prisen. Husk altid at tjekke om oplysningerne er korrekte ved de enkelte rejseleverandører, før du booker.

Beskrivelse

Trænger du til at komme væk fra det danske sommervejr, uden budgettet falder fra hinanden? Så skal du læse med her. Jeg har fundet denne ekstremt billige pakkerejse til Alanya, hvor du kan rejse i sensommeren eller i løbet af efteråret. F.eks.: 6 dage fra d. 20 august. fra kun 2.711 kr. hvis I rejser 2 personer. Ved 4 personer er prisen kun 2.300 kr. pr. person. Med i prisen er fly, hotel og lufthavnstransport. Hotellet byder på bl.a.:

  • Tæt på Kleopatra strand
  • Gåafstand til centrum
  • Imponerende poolområde med stor pool og separat børnebool
  • Lækkert helsecenter med mulighed for massage og hamam
  • God restaurant med både tyrkisk og international mad.
  • Stedet anbefales specielt til voksne familier.

Flyv fra Billund København eller Aalborg.

Vi har lavet arbejdet for dig: Vi har fundet de billigste afgange uden unødige mellemlandinger og matchet det med perioder, hvor du får ekstra meget for pengene på ovenstående hotel. Du booker selv fly og hotel og sparer det dyre mellemled væk som der er ved traditionelle pakkeløsninger. Vi har fundet hotel- og flypriser manuelt og forsøger bedst mulig at holde priserne opdateret, men der kan være udsving fra den oplyste pris.

En perfekt kombination af kultur og afslapning.  Alanya er en perle på kanten af middelhavet og byder på mange historiske, kulturelle og ikke mindst afslappende oplevelser. Byen har et pulserende byliv, og med garanti for godt vejr det meste af året, er det er bestemt ikke overraskende at den charmerende by, er blevet et af danskernes foretrukne rejsemål. Alanya spænder bredt og her plads til personer i alle aldersgrupper.

Rejseinformation

Flyv fra København
Flyv fra Billund