Reset Password

Oplev Barcelona på 4-stjernet spahotel!

, Spanien
Pris fra 1.129 kr.
Your search results
Gå til rejse deal

Vi har registreret ændringer i prisen siden denne rejsepakke er lavet d. 16-08-2017. I mange tilfælde kan dette dog være mindre udsving i prisen. Husk altid at tjekke om oplysningerne er korrekte ved de enkelte rejseleverandører, før du booker.

Beskrivelse

Nu har du mulighed for at forkæle dig selv, og en du holder af med denne super billige rejse til Barcelona med fly, 4-stjernet spahotel med én gratis formiddag i hotellets imponerede wellnessområde fra kun 1.129 kr. pr. person. Så bliver det ikke billigere!

Det 4-stjernede hotel ligger centralt i Barcelona, ikke langt fra Camp Nou og nord for Placa Espanya. Placering er derfor helt optimal til at gå på opdagelse i den fantastiske by. Pakkerejsen indeholder:

  •  2, 3, 4 eller 5 overnatninger i enkelt- eller dobbeltværelse på Senator Barcelona Spa Hotel****
  •  1x adgang til Acquaplaya Spa & Wellness spa per person (mellem kl. 10.00 og 12.00 – 50% rabat udenfor denne tidsramme)
  •  Fly tur-retur fra København til Barcelona
  •  Håndbagage

Vi har lavet arbejdet for dig: Vi har fundet de billigste afgange uden unødige mellemlandinger og matchet det med perioder, hvor du får ekstra meget for pengene på ovenstående hotel. Du booker selv fly og hotel og sparer det dyre mellemled væk som der er ved traditionelle pakkeløsninger. Vi har fundet hotel- og flypriser manuelt og forsøger bedst mulig at holde priserne opdateret, men der kan være udsving fra den oplyste pris.

Rejseinformation

Flyv fra København