Reset Password

Oplev Mallorca på fantastisk 4-stjernet hotel

, Spanien
Pris fra 3.111 kr.
Your search results

Vi har registreret ændringer i prisen siden denne rejsepakke er lavet d. 09-08-2017. I mange tilfælde kan dette dog være mindre udsving i prisen. Husk altid at tjekke om oplysningerne er korrekte ved de enkelte rejseleverandører, før du booker.

Beskrivelse

Er du til badeferie, lækker morgenmadsbuffet og godt vejr, så skal du læse videre her. I denne rejsepakke har vi fundet en lang række billige afgange til Mallorca og kombineret det med dette fantastiske hotel ned til vandet, hvor du i efteråret får usædvanlig meget for pengene. Herudover er der inkluderet en helt fantastisk morgenmadsbuffet. Hotellet byder på bl.a.:

  • Imponerende udsigt over vandet
  • Lækker pool
  • Afslappende spaområde
  • Ekseptionel morgenmad
  • 6 minutters gang til stranden
  • 5 km til Alcudia
  • Specielt par har givet gode andmeldser af stedet.
  • Hotellet er vurderet til (8,4/10 på booking.com)

 

Vi har lavet arbejdet for dig: Vi har fundet de billigste afgange uden unødige mellemlandinger og matchet det med perioder, hvor du får ekstra meget for pengene på ovenstående hotel. Du booker selv fly og hotel og sparer det dyre mellemled væk som der er ved traditionelle pakkeløsninger. Vi har fundet hotel- og flypriser manuelt og forsøger bedst mulig at holde priserne opdateret, men der kan være udsving fra den oplyste pris.

Øens fantastiske badestrande, historie og det varme vejr danner grunden for den perfekte ferie. Strandene på Mallorca spænder fra lange hvide sandstrande, til isolerede klippefyldte bugter. Hvis du er parat til at komme væk fra turistområderne, er det stadig mulig at finde små "private" strandområder hvor du kan nyde sandet mellem dine tær og havets brusen i fredfyldte omgivelser. Mallorca byder også på interessant arkitektur, f.eks. Alcudia Old Town som er en imponerende gammel by. På den anden side af den gamle bymur kan der oplevelse særdeles velbevarede bygningsværker hvor man kan gå på opdagelse i byens smalle gader.

Rejseinformation

Flyv fra København
Flyv fra Billund