Reset Password

Vanvittig billig ferie til Rom!

, Italien
Pris fra 999 kr.
Your search results
Gå til rejse deal

Vi har registreret ændringer i prisen siden denne rejsepakke er lavet d. 16-08-2017. I mange tilfælde kan dette dog være mindre udsving i prisen. Husk altid at tjekke om oplysningerne er korrekte ved de enkelte rejseleverandører, før du booker.

Beskrivelse

Så bliver det ikke billigere! Nu har du mulighed for at komme afsted til Rom – 2 overnatninger (mulighed for flere) inkl. fly og morgenmad fra kun 999 kr. pr. person. I bliver indlogeret på det nybyggede hotel, Designhotel Camplus Guest Roma kun 300 meter fra metroen hvor I nemt kan komme direkte til Roms centrum. Det eneste i skal koncentrere jer om er at nyde Roms charmerende byliv.

  • Der kan rejses fra både Billund og København
  • de billigste afgange findes i november og december, men både i september og oktober er det muligt at komme afsted for ca. 1.300 kr. pr. person.
  • Prisen er udregnet ved 2 rejsende.

Vi har lavet arbejdet for dig: Vi har fundet de billigste afgange uden unødige mellemlandinger og matchet det med perioder, hvor du får ekstra meget for pengene på ovenstående hotel. Du booker selv fly og hotel og sparer det dyre mellemled væk som der er ved traditionelle pakkeløsninger. Vi har fundet hotel- og flypriser manuelt og forsøger bedst mulig at holde priserne opdateret, men der kan være udsving fra den oplyste pris.

Must See/do i Rom:
  • Colosseum – Hvis du skal se én ting mens du er i Rom, råder jeg dig til at se Colosseum. Et fantastisk bygningsværk, med en imponerende historie. Husk der kan være lang kø til at komme ind (Der er dog mulighed for at booke ture hvor man springer køen over.).
  • Peterskirken – Endnu et imponerende bygningsværk som af mange betegnes som verdens smukkeste kirke.
  • Cooking Classes in Rome – Madlavningsklasse i Rom hvor du kommer helt tæt på de italienske råvarer, og kan lære de bedste italienske madlavnings tricks, så du kan brillere i køkkenet derhjemme. Alle sanser kommer i spil og det vil blive en dag du sent glemmer.

Rejseinformation

Flyv fra København
Flyv fra Billund