Reset Password

Your search results

Sådan finder du billige flybilletter!

Published on januar 29, 2017 by Morten

Hvordan finder jeg billige flybilletter? Der er mange penge at spare, hvis du kender de rigtige tricks, når du skal finde flybilletter. Jeg har samlet fem punkter som hjælper dig i jagten på den billige rejse.

  1. Hold dine søgninger hemmelige!
  2. Book flybilletter på det rigtige tidspunkt
  3. Flyv på de billigste dage og klokkeslæt
  4. Brug kuponkoder
  5. Brug de rigtige søgemaskiner

Hold dine Søgninger hemmelige!

hidden-594142_1920

Hver gang du foretager en søgning på Momondo, Skyscanner e.lign. gemmer hjemmesiden en “Cookie” på din computer, som kan se hvis du foretager den samme søgning flere gange, og kan derved hæve priserne, for de billetter du viser interesse i. Brug derfor altid hemmelig søgning når du selv skal finde flybilletter, så undgår du at søgemaskinerne genkender dine søgninger.

I Google Chrome, Safari kan den hemmelige tilstand aktiveres ved: crtl(Command ved Mac)+shift+N. I Internet Explorer og Firefox kan dette gøres ved: crtl(Command ved Mac)+shift+P.

 

Book flybilletter på det rigtige tidspunkt

imac-605421_1920

Hvornår skal jeg booke/købe min flybillet? Book dine billetter tidligt, men ikke for tidligt. Undersøgelser har vist at de bedste priser kan opnås hvis du booker dine rejser 4-6 uger før du skal afsted, hvis du skal til en europæisk storby. Som en tommelfingerregel bør du altid være tidligere ude jo længere du flyver. Der findes dog undtagelser, ofte har du på underbookede router mulighed for at få en god pris, hvis flyselskaberne ikke har haft held til booke flyene helt op. Dette kan typisk ske fra 3 uger før til rejsedagen. Hvis du ønsker at rejse på badeferie i skolernes sommerferie, vil det derimod stort set kun blive dyre jo længere du venter.

Hvilken dag skal jeg booke/købe min flybillet? Det bedste tidspunkt at booke dine billetter er tirsdag omkring klokken 15:00. Flyselskaberne har på dette tidspunkt ofte opdateret deres priser og forsøgt at tilpasse sig konkurrencen. Du skulle derfor have flere muligheder og billigere rejser at vælge i mellem her. Selvom de fleste af os søger på rejser i weekenden, kan det altså ofte være en fordel at vente til tirsdag.

Flyv på de billigste dage og tidspunkter

business-257911_1920

Hvornår er det billigst at flyve? 

  • De billigste dage at flyve er: tirsdag, onsdag og lørdag. De dyreste dage er typisk: fredag og søndag.
  • De billigste tidspunkter at flyve: henover natten, tidligt om morgen, omkring klokken 12.00 og 18.00. 

Med andre ord, flyv når folk er sultne, trætte eller på arbejde. Det er her du typisk finder de billigste billetter. Hvis du ikke har mod at gøre dette begge veje, er der stadigt masser at spare hvis du blot vælger en upopulær rejsedag og tidspunkt den ene vej.

Brug rabat- og kuponkoder

money-452624_1920

Der kan være mange penge og spare på din billet, hvis du finder en rabatkode. Det altid en god idé at foretage en Google søgning efter: rabatkode (flyselskabets navn)

 

Brug de rigtige søgemaskiner

binoculars-354623_1920

Hvilken side skal jeg bruge for at finde de billigste flybilletter? Der findes masser af gode søgemaskiner til at finde billige rejser. Som udgangspunkt er det altid nemmere og hurtigere benytte Momondo, Skyscanner eller en tredje søgemaskine til at finde dine rejser. Det største problem ved dette, er at det ikke er alle flyselskaber som er repræsenteret i disse søgemaskiner. Derfor kan det i nogle tilfælde bedre betale sig at søge på de enkelte flyselskabers hjemmeside.

Bliv inspireret af vores rejsepakker her, til at finde din næste rejse.

Category: Uncategorized